Popescu Power Fluid - Logo
  Popescu Power Fluid - Despre Noi Popescu Power Fluid - Utilizare Popescu Power Fluid - Parteneri Popescu Power Fluid - Produse Popescu Power Fluid - Contact
Popescu Power Fluid - Header
 
 
Servicii

Firma noastra va ofera o gama variata de servicii in domeniul hidraulic si pneumatic:

 • asistenta tehnica

 • reparatii pompe cu palete

 • distributie si comercializare

 • lucrari garantie si post garantie (cf. relementarilor in vigoare)


 • Pentru alte intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati
   
  Termeni si conditii de utilizare

  1. Domeniu de utilizare
  Utilizand si/sau vizitand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Popescu POWER FLUID isi rezerva dreptul ca termenii si conditiile de utilizare sa fie completate, modificate sau inlocuite fara alte notificari.
  Prin accesarea acestui SITE, va asumati raspunderea sa nu modificati, copiati, distribuiti sau sa creiati materiale derivate in scopul reclamei proprii si care sa aduca prejudicii pentru Popescu POWER FLUID ori a partenerilor si furnizorilor acestuia.
  Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul site-ului.

  2. Drepturi de autor
  Intregul continut al site-ului www.powerfluid.ro , imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Popescu POWER FLUID si a furnizorilor sai interni sau externi si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Popescu POWER FLUID a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal.

  3. Confidentialitate
  Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate.
  Acestea se vor folosi in scopul facturarii si expedierii marfii comandate precum si a corespondentei dintre Popescu POWER FLUID si societatea dv, sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare sau pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

  4. Limitarea raspunderii - produse
  Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare si promovare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
  Toate produsele beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Popescu POWER FLUID oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare nu poate depasi valoarea produsului.

  5. Limitarea raspunderii - livrare
  Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se face folosind firme de curierat. Pentru comenzile ce depasesc 1000 Ron (inclusiv TVA) transportul va fi suportat de catre Popescu POWER FLUID. Pentru comenzi a caror valoare este inferioara, transportul va fi suportat de client.

  6. Excluderea raspunderii
  Īn masura īn care informatiile din acest site sunt transmise īn mod gratuit, este exclusa raspunderea pentru lipsuri cantitative sau calitative ale informatiilor, īn special īn ceea ce priveste corectitudinea, absenta erorilor, lipsa unor drepturi de protectie sau de autor ale unor terti, integralitatea si sau/sau aplicabilitatea informatiilor - cu exceptia cazurilor de rea credinta sau de inducere intentionata īn eroare.

  Informatiile de pe site-ul SC pot contine specificatii sau descrieri generale ale unor posibilitati tehnice ale produselor care, īn anumite cazuri (de exemplu datorita unor modificari ale produselor) nu sunt īntotdeauna disponibile. Din acest motiv, performantele dorite ale produselor trebuie convenite la achizitionarea acestora.Se recomanda corespondenta cu producatorii si cu furnizorii produselor pentru evitarea posibilelor neconcordante.